Bio

Hoi!

Ik ben Merel, 32 jaar, woon in Den Haag en werk bij Olympia uitzendbureau als applicatiebeheerder.

Al een paar keer ben ik aan dit blog begonnen maar het blijft lastig om regelmatig wat te schrijven. Aangezien ik het afgelopen jaar weer steeds vaker korte stukjes in de noties van mijn telefoon schrijf dacht ik misschien moet ik het toch weer eens proberen. Tenslotte ben ik niemand wat verschuldigd als ik niets schrijf ;).

Ben ooit aan het dit blog begonnen omdat ook ik aan het “Generation Y” virus moet toegeven. Ik wil alles sneller, beter, mooier maar heb ook maar 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Geïnspireerd door verschillende boeken maar met name door het boek “The Urban Monk” heb ik besloten om de balans terug te brengen in mijn leven. Maar ook om vooral dankbaar te zijn met alles wat ik al heb. De afgelopen 2 jaar heb ik deze wijsheden beetje bij beetje aan mijn leven toegevoegd en oude gewoontes vervangen door nieuwe.

Wees niet bang, dit zal niet te zweverig worden, dat ben ik namelijk zelf ook niet. Wel zijn deze oude wijsheden met een kleine twist nog steeds erg van toepassing op ons huidig dagelijks leven en kunnen kleine wijzigingen al een groot verschil maken.

Liefs, Merel