HAPPY 2020✨!

Een volgende poging op dit blog op te starten :). Ik heb het eerste artikel van de vorige poging uit 2018 laten staan omdat ik dat nog steeds een goede intro vind. Dit keer begin ik met een korte reflectie op 2019 en sta ik nog eens even stil bij alles waar ik dankbaar voor ben.

Afgelopen december maand heb ik eens de tijd genomen om terug te blikken op het afgelopen jaar. Om eens even te reflecteren, terug te kijken op 2019 en stil te staan bij alles wat ik heb bereikt en waar ik dankbaar voor ben. Ik weet niet of het is omdat ik ouder wordt maar elk jaar besef ik me meer hoe dankbaar ik mag zijn voor het leven dat ik leid. Ik kom uit een ondernemersfamilie, mijn overgrootvader had een fabriek in Utrecht en ook mijn vader is al jaren ondernemer. Ik ben opgevoed en opgegroeid in een liefdevol gezin waar geleerd werd om hard te werken maar ook waar alle kansen geboden werden. Zelfs toen ik mijn Rechten studie opgaf voor een studie waarvan niet iedereen direct mijn keuze begreep. Met mijn studie Digitale Communicatie koos ik namelijk voor het verder ontwikkelen in een vakgebied dat voelt als een hobby. Van de studiekeuze heb ik nooit spijt gehad, elke dag prijs ik mijzelf gelukkig dat ik met zo veel plezier werk kan doen dat niet als werk voelt. Met zoveel plezier naar je werk gaan is een luxe en maakt het leven makkelijker. Ik realiseer mij heel goed dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

Vorig jaar heb zei ik na ruim 6 jaar gewerkt te hebben mijn baan op bij Moving Digital. Na 6 mooie jaren voelde het alsof ik mijn halve leven en tweede thuis achterliet. Maar al na het eerste gesprek bij Olympia voelde ik dat je je op meerdere plekken thuis kunt voelen. Bij verandering van omgeving heb je de kans om nieuwe inzichten op te doen en jezelf te resetten. Je kunt met meer afstand naar jezelf, je werkzaamheden en omgeving kijken. Toch is elk nieuw begin spannend en voel je je onwennig. Gelukkig duurde dat dankzij alle lieve nieuwe collega’s maar heel even :). Ik besef mij steeds meer dat ik in luxe wereld leef waarin ik de kans heb om te kiezen waar ik werk en die gedachte alleen al geeft mij veel vrijheid.

Mijn eerste Olympia jaar is voorbij gevolgen, wat geniet ik van de passie waarmee iedereen elke dag aan de slag gaat. Samen werken we keihard om het digitale Olympia landschap een stukje beter en future proof te maken. Soms mopper ik dat verandering langzaam gaat maar als je dan terug kijkt op een heel jaar gaat verandering stiekem toch snel. Ik kijk terug op een jaar waarin ik niet alleen veel heb geleerd in mijn vakgebied maar ook over mezelf. Een jaar waarin ik de confrontatie niet uit de weg ging en geleerd heb dat ik de liefste familie, beste vrienden/vriendinnen en collega’s heb.

Ik kijk echt uit naar 2020 en heb super veel zin om met alle gemaakte plannen (zowel werk als privé) aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s